Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

γρανίτα φράουλα

Τι χρειαζόμαστε:

  • 600 γρ. φράουλες
  • 225 γρ. ζάχαρη
  • 225 γρ. νερό
  • 1/2 χυμό λεμονιού


Πώς το κάνουμε:

  1. Σε ένα κατσαρολάκι βάζετε το νερό με τη ζάχαρη να πάρει 2-3 βράσεις. Το αφήνετε να κρυώσει καλά.
  2. Λιώνετε τις φράουλες στο μπλέντερ. Μόλις κρυώσει το σιρόπι, προσθέτετε τις φράουλες και το χυμό μισού λεμονιού.
  3. Το βάζετε στην κατάψυξη και ανακατεύετε κάθε μια ώρα (4-5 φορές).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου