Κυριακή 25 Μαΐου 2014

Απίστευτη νοθεία! Αισχρή συγκάλυψη από τα ΜΜΕ!!! Διαδόστε!



Βγαίνει το πρωί η εξής είδηση:


Μαϊμού- δικαστικός αντιπρόσωπος

Στην αστυνομική Διεύθυνση Σερρών προσήχθη 50χρονος δικηγόρος των Σερρών, όταν εμφανίστηκε σε εκλογικό τμήμα της πόλης, προσποιούμενος ότι εκτελεί χρέη δικαστικού εκπροσώπου.
Το γεγονός συνέβη, όταν ο εν λόγω δικηγόρος εμφανίστηκε στο εκλογικό τμήμα 330 του δήμου Σερρών, προσποιούμενος ότι εκτελεί χρέη δικαστικού εκπροσώπου, την ίδια ώρα που ασκούμενος δικηγόρος του γραφείου του ήταν εκείνος που είχε αναλάβει καθήκοντα δικαστικού εκπροσώπου στο συγκεκριμένο εκλογικό τμήμα.
Η απάτη που φέρεται να διέπραξε ο δικηγόρος έγινε γνωστή, όταν το Πρωτοδικείο Σερρών ζήτησε από τον ασκούμενο δικηγόρο που είχε διοριστεί ως δικαστικός εκπρόσωπος να παραδώσει τον σάκο των ψηφοδελτίων και τότε εκείνος φέρεται να δήλωσε ότι έχει άγνοια, καθώς όπως ισχυρίστηκε δύο ώρες μετά τα κλείσιμο της κάλπης κατά την πρώτη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας στις 18 Μαΐου, ο 50χρονος δικηγόρος που προσποιήθηκε ότι ασκούσε καθήκοντα δικαστικού εκπροσώπου, πήρε το σάκο τον ψηφοδελτίων στον τηλεοπτικό σταθμό που συνεργάζεται και μετέπειτα στο σπίτι του, ενώ φέρεται ότι τον κατέθεσε πολύ αργότερα στο Πρωτοδικείο Σερρών.
Προανακριτική εξέταση διεξάγεται η αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.

Λίγη ώρα αργότερα η είδηση ''αλλάζει'' και παρουσιάζεται από κάποια μέσα έτσι:

''Ανήκουστο: Συνελήφθη δικηγόρος στις Σέρρες επειδή παρίστανε τον δικαστικό αντιπρόσωπο -Εκανε αγγαρεία για το αφεντικό του
Ενα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα σήμερα το πρωί σε εκλογικό κέντρο στις Σέρρες: δικηγόρος της πόλης εμφανίστηκε δηλώνοντας πως είναι δικαστικός αντιπρόσωπος, παρέλαβε εκλογικό υλικό και επιχείρησε να απομακρυνθεί.

Επικράτησε αναστάτωση και μετά από παρέμβαση της αστυνομίας ο δικηγόρος συνελήφθη. Οπως έγινε γνωστό, ο Άρειος Πάγος είχε ορίσει δικαστικό αντιπρόσωπο τον δικηγόρο στο γραφείο του οποίου είναι ασκούμενος ο συλληφθείς!. Τη σύλληψη επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο Mega και ο πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Σερρών, Παναγιώτης Καρίπογλου.
Το περιστατικό συνέβη στο εκλογικό τμήμα 330 των Σερρών.

Την είδηση παρουσίασε και ο Γ. Παπαδάκης στον ant1 και την ώρα που ο ρεπόρτερ περιέγραφε το περιστατικό ο Παπαδάκης τον έκοψε λέγοντας πως ίσως να μην ήξερε ο άνθρωπος ότι είναι κακό να πάρεις τον σάκο και να φύγεις...

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά η εκπομπή έκλεισε με την απολογία του κυρίου Παπαδάκη ο οποίος ζητούσε συγνώμη από τους τηλεθεατές γιατί τόσο καιρό δεν έκανε ο ίδιος εκπομπή αλλά το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο που του υποδείκνυε τι να κάνει...

Και όλοι εμείς περιμένουμε ακόμα τα αποτελέσματα τον εκλογών που θα βγούν από την singular logic της οποίας πρόεδρος είναι ο Βγενόπουλος ο οποίος συνελήφθη για τον θάνατο των υπαλλήλων στην MARFIN λίγες ώρες αφότου η singular logic ανακοίνωσε ότι υπάρχει πρόβλημα με τα αποτελέσματα και τα exit polls...

Δείτε και αυτό:

''Καταμέτρηση ψήφων σε… ξενοδοχείο
Ευτράπελα κατά την εκλογική διαδικασία που είναι για γέλια και για κλάματα αποτυπώνουν οι καταγγελίες που δέχθηκε η Αστυνομία καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης Κυριακής.
Μια δικαστική αντιπρόσωπος πήρε το σάκο με τα ψηφοδέλτια των εκλογών και πήγε με το σύζυγό της σε ξενοδοχείο για να συνεχίσει την καταμέτρηση. Ένα μέλος εφορευτικής επιτροπής έβαζε κρυφά σταυρούς στον πατέρα του ο οποίος ήταν υποψήφιος. Δύο δικαστικοί αντιπρόσωποι πήραν στο σπίτι τους εκλογικούς σάκους αντί να τους παραδώσουν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών.
Ένας πιτσιρικάς, 18 χρόνων, συνελήφθη την ώρα που έγραφε… επαναστατικά συνθήματα σε τοίχο εκλογικού κέντρου. Μια καθαρίστρια βρήκε την επόμενη των εκλογών έντεκα κλειστούς φακέλους με ψηφοδέλτια, που για άγνωστο λόγο ποτέ δεν μπήκαν στην κάλπη.
Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα από τον Ελεύθερο Τύπο: 
Πηγή: Ελεύθερος Τύπος''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου